Verzenden & retourneren

 

VERZENDEN

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24uur na ontvangst van betaling te verzenden en binnen 1-3dagen op het door jou gekozen afleveradres te bezorgen.

 

VERZENDKOSTEN

Bij bezorging in Nederland wordt €5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor internationale bestellingen wordt €8,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

 

Ben je toch niet tevreden met je bestelling? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling of een deel van je bestelling te

retourneren.

Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in de originele verpakking. 

Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben wij het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden. Dit kun je vinden in artikel 12 – retourneren.

De verzendkosten zijn 5,95 euro voor bestellingen in Nederland. Voor internationale bestellingen word 8,95 euro aan verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellingen worden vanaf 75 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 75 euro uit, dan worden er alsnog 5,95 euro verzendkosten in Nederland berekend en 8,95 euro internationaal. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel. 

Het artikel dient in de orginele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd.

 Alle items dienen in de orginele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd. Wij nemen geen schoenen terug  zonder doos of waarop de doos geschreven is of geplakt.

 Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen.

 Accessoires nemen wij niet retour ( TASSEN, RIEMEN EN SIERADEN )

 Oorbellen kunnen niet retour ivm Hygiëne

 Sale items nemen wij niet retour.

  Wanneer je betaald met een tegoedbon en het pakket retour stuurt wordt het bedrag weer terug gezet op de tegoedbon.

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Retouradres:

Boutique

Limbrichterstraat 10

6131EC Sittard

Nederland

Locatie

Tudderenderweg 127
6137 CC Sittard

Contact

info@boutiquedameskleding.nl

+31681917551

Openingstijden

Ma : gesloten

Di : 12:00 tot 18:00

Wo: 10:00 tot 18:00

Do: 10:00 tot 21:00

Vr: 10:00 tot 18:00

Za: 10:00 tot 17:00

Zo : gesloten 

m.u.v. koopzondagen

12:00 tot 17:00

 

Voor 15:00 besteld vandaag verzonden (ma-vrij)  -     Veilig  betalen via ideal of achteraf betalen      -     Gratis verzending bij besteding van € 75,-