Verzenden en retourneren

Levering

Je bestelling bij Boutique dameskleding wordt binnen 1-3 werkdagen bij je afgeleverd, tenzij anders overeengekomen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden. In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal Boutique dameskleding bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), er is om andere redenen vertraging of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track&trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van de artikelen. Bij pakketpost binnen Nederland wordt een bedrag van € 5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor briefpost bedragen € 2,95. Voor internationale verzendingen (België, Duitsland, Luxemburg) wordt een bedrag van € 8,95 in rekening gebracht voor pakketpost. Voor internationale briefpost bedragen de kosten € 4,95.

 

Retourzendingen (Nederland, Duitsland, België)

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Boutique Dameskleding accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track and Trace code op naar het volgende adres:

Boutique Dameskleding
Adres: Tudderenderweg 127, 6137 CC, Sittard

–      In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.

–      Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of   sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

–      Sieraden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

–      Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

–      Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.

–      Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

–      Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop. 

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Boutique Dameskleding accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd op naar het volgende adres:

Boutique Dameskleding
Tudderenderweg 127
6137 CC, Sittard

Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Boutique Dameskleding kan de terugstorting uitstellen totdat de goederen zijn ontvangen of totdat de klant een bewijs van de retourzending van de goederen heeft ingediend.

Verzending en transport

Boutique Dameskleding verzend haar pakketten met PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Boutique Dameskleding binnen Nederland, België, Duitsland.

Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door Boutique Dameskleding. Jij neemt dit risico over op het moment van aflevering.